Powered By Blogger

Wednesday 25 March 2015

for live broadcast from the congress, click the link below

http://webcast.istanbul.edu.tr/Mediasite6/Play/05f626f400574a348ac6c45dc557f5ab1d

6 comments:

  1. Merhaba
    Blog'lar benim için merakla takip ettiğim en seçkin sosyal paylaşım ağı, en azından ben öyle düşünüyorum. Blogunuzu göğüs büyütme ve
    vajina daraltma operasyonları hakkında bilgi ararken keşfettim diyebilirim. Bilgi paylaşımları açısından faydalı paylaşımlarınız var keyifle okuyorum, mutlu bloglamalar.

    ReplyDelete
  2. Site admini arkadaşıma çok teşekkür ederek sormak istiyorum , göğüs büyütme ve
    kepçe kulak estetiği operasyonu geçirdikten sonra psikolojik olarak ne tür etkileşimler yaşanıyor bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim ya'da bu konuda bilgili - bu operasyonları yaşadıkdan sonra psikolojik anlamda etkilendiği olayları olan arkadaşların yorumlarını okumak isterim, şimdiden teşekkürler.

    ReplyDelete
  3. Sağlık konularında paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Ülkemizde yapılan göğüs büyütme ya'da diğer adı ile meme büyütme ve diğer estetik müdehaleler hakkında uzman doktordan bilgi almak isterseniz blogumu ziyaret edebilirsiniz. @catlover seker, Estetik operasyon öncesi psikiyatr danışmanlardan mutlaka öneri almanızı tavsiye ederim.Blog sahibine'de bu fırsatı verdiği için ayrıca teşekkürler.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Devam eden tedavinizle ilgili son durumu ve yaptırdığınız tahlil sonuçlarınızı öğrenmek artık çok kolay
    https://www.tahlilsonuclari.info/
    izmir tahlil sonuçları

    ReplyDelete